Speculaastaart met peer en Salted Caramel
Nu de verwarming of openhaard weer wat hoger kan en Sinterklaas voor de deur staat, is het heerlijk genieten van een kop warme chocolademelk of thee. En natuurlijk hoort daar ook lekkers bij. Om precies te zijn deze speculaastaart met peer en Salted Caramel. Onwijs gemakkelijk om te maken en oh zó lekker! Perfect voor deze dagen. Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |