Speculaasijs
Met dit recept maak je heerlijk speculaasijs, én jawel.. zonder ijsmachine! Met maar een paar ingrediënten en een beetje geduld staat er na zes uurtjes een dikke liter speculaasijs in je vriezer. Als je de vijf eetlepels speculaaskruiden gebruikt, wordt het ijs vrij pittig. Als je hier niet van houdt, kun je minder gebruiken óf het helemaal weglaten. Dan heb je gewoon roomijs waar je soms wat speculaas proeft. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |