Spaghetti al ragu
Spaghetti al ragu is hetzelfde als spaghetti bolognese. Ragu is de Italiaanse benaming voor tomatensaus met vlees. Italianen kunnen dit gerechtje natuurlijk het beste bereiden, maar met dit recept kom je er ook aardig in de buurt. Lekker met veel groenten, kruiden en een heerlijke tomatensaus. Wil je dit gerecht helemaal afmaken? Strooi er dat nog wat Parmezaan over. Buon Appetito!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |