Sodabread
Zelf brood bakken moeilijk? Helemaal niet met dit receptje. Met dit recept maak je namelijk een heerlijke en voedzame rogge, lijnzaad & yoghurt soadabread. Het brood is lekker stevig en bovendien tarwe- en suikervrij. Heerlijk voor het ontbijt en de lunch, maar ook zalig om tussendoor een stukje van te nemen. Geniet ervan.
Bereidingstijd: 7 min, rusten: 1 uur, bakken: 1 uur en 30 min.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...
Volg FoodtubeVIDEO: Koekjes bakken | |
VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo... | |
VIDEO: Pistachecake bakken |