Sinaasappel banketbakkersroom
Met dit recept maak je een hele rijke banketbakkersroom met sinaasappel. De sinaasappelrasp en de sinaasappellikeur geven de room een hele fijne smaak. De boter die er op het eind doorheen gaat maakt de banketbakkersroom met sinaasappel nog rijker. Heerlijk om te gebruiken voor soesjes, als topping op mini slofjes of als vulling in een tartelette.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |