Sigara Boregi
Deze heerlijke Sigara Boregiat at ik voor het eerst in Turkije. Echt een gerechtje wat je meteen in de vakantiestemming brengt. Daarom dus extra lekker voor thuis! Je maakt deze deeghapjes van filodeeg en vult ze met spinazi, feta, peterselie en een beetje peper en zout. Even bakken in de pan en binnen no time staan je Sigara Boregiat op tafel. Hartstikke simpel dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |