Salted Caramel Macarons
Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: macarons. Die kleine luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een luchtige vulling. Je hebt ze in allerlei verschillende smaken en kleuren. Met dit recept maak je salted caramel macarons. Echt onweerstaanbaar lekker. De combinatie van zoet en zout is heerlijk, want door de toevoeging van zout krijgt het zoete een sterkere smaak. Zeker het proberen waard!
Bereidingstijd: 35 min Wachttijd: 3,5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |