Salade van geroosterde broccoli
Deze salade van geroosterde broccoli is hét perfecte lunchgerecht. Besprenkel de broccoli met wat olijfolie, chilivlokken en zout voordat je deze in de oven schuift. De chilivlokken zorgen voor lekker wat pit. In combinatie met frisse tomaten, feta en een simpele rode ui dressing, is dit een lekkere Mediterraanse salade. Lekker voor als lunch, lichte hoofdmaaltijd of als side dish bij de barbecue.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |