Rabarber-aardbeienjam
Zelf jam maken moeilijk? Dat is totaal niet het geval. Deze rabarber-aardbeienjam maak je namelijk erg gemakkelijk zelf. Deze zoetzure rabarber-aardbeienjam is heerlijk voor op brood, op een cracker, door de yoghurt of verwerkt in allerlei soorten baksel. Zeker de moeite waard om te maken dus. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |