Pulled Pork Tortilla’s
Pulled pork, heerlijk mals varkensvlees vol van smaak. Zó ontzettend lekker! Het maken van pulled pork is geen rocket science, maar het vergt wel geduld. Het vlees moet namelijk zo'n 3,5 uur in de oven, maar echt het is het waard. Het belangrijkste wat je nodig hebt is een goed stuk varkensschouder. Zonder varkensschouder geen pulled pork. Serveer het vlees met saus van tomaat, rozemarijn, komijn en cayennepeper, tortilla’s, witte kool, wortel, zure room en partjes limoen. Je zult je vingers er bij aflikken. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |