Pompoenchutney

Foody Redactie


Pompoenen, hoe mooi knaloranje ze er ook uit mogen zien, van zichzelf zijn ze af en toe een beetje saai van smaak. Dat valt niet te zeggen van deze pittig zure pompoenchutney met appel. Héérlijk bij een stuk vlees of kaas. Een chutney is ook nog eens een geweldige manier om seizoensgroenten te kunnen bewaren tot buiten het seizoen. Schep de chutney na bereiding in mooie weckpotten en je kunt ze zo een paar maanden bewaren op een koele donkere plaats. Ook leuk om cadeau te geven overigens. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.