Pasta met Parmezaanse kaas
Pasta met Parmezaanse kaas. Zó lekker! En echt, een simpelere pasta om te maken kan bijna niet. Het geheim is van deze pasta? Voeg wat zetmeelrijk kookvocht van de pasta toe aan de saus, hierdoor krijg je een hele lekkere romige kaassaus. Is toch anders dan gewoon spaghetti met een lading Parmezaan. Zo de moeite waard. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |