Ottolenghi’s bloemkooltaart
Deze bloemkooltaart is echt hemels! Het is eigenlijk een soort frittata, of een quiche zonder korst. Gemakkelijk om te maken en de smaken combineren heerlijk met elkaar. In het originele recept wordt Parmazaanse kaas gebruikt en dat is in deze variant vervangen door Cheddar omdat dat zo lekker pittig is. Deze bloemkooltaart is het zeker waard een keertje te proberen. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |