Naan
Meestal heb je wel wat tijd nodig om brood te bakken maar zelf naan maken gaat een stuk sneller en is veel lekkerder dan een gekochte variant. Naan betekend al brood dus het is dubbelop om naanbrood te zeggen, wat toch nog veel gebeurd in Nederland. Je bakt of grilt de naan in een pan. Ook is het erg lekker om er kruiden over heen te strooien voor je ze gaat bakken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |