Melkchocolade truffels

Muffins met citroen en bramen


Chocoladetruffels zijn altijd zo ontzettend lekker, maar ze zijn vaak wel redelijk prijzig. Gelukkig kun je ze heel makkelijk zelf maken, en met heel makkelijk bedoel ik echt héél makkelijk. Sterker nog, je hebt er maar 4 ingredienten voor nodig: melkchocolade, slagroom, vanille-extract en een beetje cacaopoeder.

 

Eigenlijk heb je ze in een half uurtje gemaakt, maar je moet je ganache-mengsel wel minimaal 2,5 uur laten afkoelen. Een nachtje is zelfs nog beter. Probeer daar maar eens vanaf te blijven!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Bo Brunsveld
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.