Melanzane di Parmigiana
Melanzane di Parmigiana is een heerlijke ovenschotel met als hoofdingrediënten aubergine en Parmezaanse kaas. Lekker met ui, tomatensaus en rode peper en op smaak gebracht met veel verschillende kruiden. Ideaal aan een ovenschotel is dat je 'm al van tevoren kunt maken en je 'm dan 's avonds alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Eet deze ovenschotel lekker met gnocchi, aardappeltjes, brood of verse pasta. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |