Meiknol en pastinaak lasagne
Deze lasagne met vergeten groenten is een lekkere afwisseling. De zoete aardse smaak van de meiknollen en pastinaak is verrassend en combineert geweldig met de romige saus en pasta. De ovenschotel is super goed voor te bereiden, maak de schotel en schuif hem voor het serveren alleen nog even in de oven. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |