Matzes met de pastamachine
Matzes, heerlijk met een dikke laag roomboter en bruine basterdsuiker. Maar dan natuurlijk wel de kant-en-klare variant. Want matzes maken lijkt wat ingewikkeld. Maar schijn bedriegt. Zelf matzes maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Meer dan bloem en water én een goede pastamachine heb je niet nodig. Dus duik voor deze Pasen de keuken in en bak je matzes dit jaar lekker zelf met dit simpele receptje. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |