Matzes met de pastamachine

Matzes met de pastamachine


Matzes, heerlijk met een dikke laag roomboter en bruine basterdsuiker. Maar dan natuurlijk wel de kant-en-klare variant. Want matzes maken lijkt wat ingewikkeld. Maar schijn bedriegt. Zelf matzes maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Meer dan bloem en water én een goede pastamachine heb je niet nodig. Dus duik voor deze Pasen de keuken in en bak je matzes dit jaar lekker zelf met dit simpele receptje. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Milou van den Bos