Mango-banaan ijs
Toetjes, ik hou ervan! Een bakje yoghurt zoals ik dat thuis eet na het eten, kan ik nou niet echt een 'toetje' noemen. Maar ja om nou elke dag zo'n toetje naar binnen te scharen gaat wat ver.. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan met een gezond alternatief voor toch een lekker zoet toetje. Zelf ijs maken it is! Super makkelijk en snel van bevroren fruit. Doe de bevroren mango en banaan in de keukenmachine. Schenk hier amandelmelk en de agavesiroop bij en laat de machine draaien totdat je een romig ijsmengsel hebt. That's all. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |