Kokos panna cotta met ananas
Als je dit toetje hebt geproefd, krijg je spontaan een vakantiegevoel. Een heerlijke panna cotta van kokosmelk, ananas en Malibu. Het is heel gemakkelijk om te maken. Doe dit alleen niet last minute, want het heeft wel 2 uur de tijd nodig om op te stijven. Maar het wachten is zeker de moeite waard, want het geeft een ware tropische smaakexplosie in je mond!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |