Kerstpavlova
Met een heerlijke topping van bosvruchten zorgt deze kerstpavlova voor een spetterende afsluiting van je diner. Als je wilt dat je pavlova echt spierwit wordt (en blijft) dan kan je het schuim beter heel laten lang drogen in paats van bakken. Verdeel voor het serveren de slagroom over de afgekoelde pavlova en bedek deze met de rode vruchten. Bestuif de pavlova licht met poedersuiker en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |