Karamelslagroom

Karamelslagroom


In deze how-to zie je hoe gemakkelijk het is om zelf karamelslagroom te maken. Karamelslagroom is perfect om te gebruiken als afwerking van een taart, bij een dessert of bijvoorbeeld in soesjes. Houd er rekening mee dat de karamelslagroom een nacht in de koelkast moet staan voordat je hem op kan kloppen. Bereidingstijd: 25 min | Koeltijd: minimaal 12 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema