Indonesische Rendang
Stoofvlees is echt altijd lekker, en vandaag maak ik er een Indonesische versie op genaamd rendang. Dit Indonesische stoofpotje maak je door rundvlees zo'n 2,5 uur te garen in een mix vankokosmelk, knoflook, uien, en heel veel lekkere kruiden zoals laurier, gember, citroengras (sereh) en kurkuma. Heerlijk op een koude dag, en dan vooral met sajoer boontjes en rijst.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |