Indiase veggie lunch
Zin om lekker uitgebreid – maar toch heel makkelijk – te lunchen? Probeer dan deze waanzinnig lekkere vegan ‘lunchsalade’ eens! Deze salade met veldsla, tomaat, komkommer, bosui en augurkjes wordt geserveerd met Indiase Pappadums en een lekkere dressing van tahini, citroensap, currypoeder, zout, cayennepeper en de rijststroop. Pappadums zijn een soort krokante Indiase 'pannenkoekjes', welke heerlijk zijn om te serveren bij een salade. Simpel, snel & super lekker. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |