Hangop met rabarbercompôte
Na een feestje met veel wijntjes en hapjes kun je vast wel weer wat gezonds gebruiken. Ik ben opgegroeid met rabarber, wij hadden het altijd in de tuin en mijn vader maakte er meestal compôte van. Als kind smulde ik er al van. Nu maak ik de rabarbercompote zelf, maar dan met zomerfruit erin. Dat maakt het nog lekkerder! Ik serveerde de compote tijdens de paasbrunch in glaasjes op een beetje hangop. Hangop kun je heel gemakkelijk zelf maken, maar je kunt het ook kant en klaar kopen. Ook kun je het eventueel nog op smaak brengen met een stokje vanille, wat suiker of slagroom, maar ik heb het zo puur gelaten omdat er al genoeg smaak in de rabarbercompôte zit.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |