Hangop met aardbeien in balsamico
Op zoek naar een lekker dessert? Deze hangop met aardbeien in balsamicostroop is echt héérlijk! De Hollandse aardbeien die momenteel verkrijgbaar zijn, zijn lekker zoet en sappig. Een goed moment dus om daar iets lekkers mee te maken. Marineer ze in een balsamicostroop en serveer met hangop, super lekker! Daarnaast is het zó ontzettend makkelijk om te maken. Je moet wel wat geduld hebben, want de yoghurt minimaal 8 uur laten uitlekken in de koelkast. Maar dat is het zeker waard! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |