Ham-kaas kroketten
Kroketten kun je prima zelf maken. Het leuke is dat je dan ook lekker kunt variëren met de vulling. Vul ze bijvoorbeeld met spinazie en fetakaas, met geitenkaas of, zoals deze variant, lekker met Parmaham en kaas. Je moet er wel eventjes de tijd voor nemen en het vergt wat geduld, maar dan heb je ook wat. Heerlijk zijn deze ham-kaas kroketten. Smullen!
Bereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 90 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |