Halfgedroogde tomaatjes
Zelf gedroogde tomaatjes maken moeilijk? Integendeel. Halveer de tomaatjes, besprenkel ze met olijfolie en zeezout, leg er wat tijm bij en schuif ze voor een hele nacht of dag in de oven. Resultaat? Halfgedroogde tomaatjes, droog aan de buitenkant en nog sappig van binnen. Vol van smaak en heerlijk voor vele toepassingen. In de salade, op een broodje met kaas of door de pasta. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |