Griekse panzanella
Panzanella is een Italiaanse broodsalade die oorspronkelijk uit Toscane komt. Dit is de Griekse variant op de panzanella met feta, rode ui en olijven. Het idee is hetzelfde, je maakt zelf croutons van oud brood. De feta en olijven geven er een Grieks tintjes aan. Deze Griekse panzanella salade is ook nog eens zo gemaakt. Een perfecte maaltijd voor een warme zomeravond. Je kunt het ook als bijgerecht serveren, bij de barbecue bijvoorbeeld of bij een gegrild stukje vis. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |