Granita van ijskoude latte macchiatto
Granita is een Italiaans waterijs dat je heel makkelijk zelf kunt maken. Meestal is het op basis van fruit, maar deze keer is het een ijskoude latte machiatto die de smaak aan het ijs geeft. Deze granita is niet heel moeilijk om te maken en perfect om te serveren als dessert.
Bereidingstijd: 15 min | Vriezen: minimaal 4 uur
Het recept is afkomstig uit het nieuwe boek van Donna Hay: Basics tot brilliance.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |