Gnochhi met wilde tomaten en mozzarella
Gnocchi is een heerlijke Italiaanse pasta-soort. In combinatie met wilde tomaten smaakt dat echt heel erg lekker en het is nog best gezond ook. Doe er verder nog wat mozzarella, ui, knoflook en rucola door en je hebt een lekker maaltje voor een doordeweekse dag. Dit gerechtje is namelijk helemaal niet moeilijk om te maken en je bent er zo mee kaar. Genieten!
Als je de tomaten zelf gaat drogen, moet je nog twee uur bij de bereidingstijd optellen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |