Glutenvrije quesadilla met geitenkaas
Quesadilla's zijn zo ongeveer de Mexicaanse variant op de Hollandse tosti. Veel lekkerder, dat wel, want je maakt ze met twee tortilla's en die vul je dan met kaas en andere ingredienten naar keuze. Ik maakte deze quesadilla's met kip, ui, paprika, geitenkaas en avocado, en dat was echt heerlijk! Omdat ik zelf geen gluten eet maakte ik ze met glutenvrije wraps, maar voor degene die daar geen last van hebben zijn gewone tortilla's natuurlijk ook prima.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |