Glutenvrije en suikervrije kaneel broodjes
Hoewel deze broodjes er een tikje dubieus uitzien, is de smaak heerlijk. Door de kaneel hebben de broodjes wat weg van Zeeuwese bolussen. Zo behoren ze er dan ook ongeveer uit te zien. Mocht je deeg iets te nat blijken, voeg dan wat extra glutenvrij bakmeel toe. Als je de broodjes even kort opwarmt, zijn ze ook een paar dagen na het bakken nog heerlijk. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |