Gingerbread crumble met appel en cranberry
Crumbles, wie is er niet gek op? Het is natuurlijk een heel leuk en lekker toetje als afsluiter van het kerstdiner, maar op iedere andere dag is deze gingerbread crumble met appel, cranberry en sinaasappel ook top. Een lekkere frisse vulling met warme kruidige smaken van het gingerbread bovenop. Perfect om te serveren met eventueel nog een bolletje ijs on the side.
Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |