Giant Cinnamon roll
Cinnabuns, wie kent ze niet. Heerlijk zoet en boterige kaneelbroodjes afkomstig uit Amerika. Maar zelf zo'n heerlijke cinnamon roll maken is helemaal niet zo moeilijk en nog lekker ook! Het kost wel wat tijd omdat het deeg moet rijzen, maar écht, dat is het meer dan waard! Serveer deze giant cinnamon roll vers uit de oven met een lekkere lik roomboter. Wedden dat je hiermee punten gaat scoren tijdens de brunch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |