Gevulde kip met balsamico glazuur
Eens iets anders dan kalkoen serveren met het kerstdiner? Ga dan voor deze gevulde kip: Geglazuurd met balsamicoazijn en heerlijk gevuld met een mengsel van sjalot, paddenstoelen en kastanjes. Een hoofdgerecht dat je met trots tijdens het kerstdiner kunt serveren! Serveer eventueel met cranberry compote en een frisse, groene salade.
Bereidingstijd: 40 min | Oventijd: 90 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |