Gevulde eieren met avocado
Gevulde eieren. De een vind het niks en de ander vind het heerlijk. De klassiek gevulde eieren met mayonaise en kerrie zijn al lekker. Maar deze variant met avocado zijn een leuke twist op de klassieke gevulde eieren. En ietsje meer verantwoord. Hier gaat geen mayonaise door het eigeel en de avocado geeft een extra romige smaak aan de vulling, yum! Leuk voor bij de paasbrunch, maar ook gewoon prima te doen bij de borrel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |