Gevulde champignons
Dit gerechtje zal bijna iedereen lekker vinden! Het handige aan gevulde champignons is dat je de champignons met van alles kunt vullen zodat je iedere keer weer iets anders op tafel zet. Deze keer ben ik gegaan voor een roomkaasmengsel met Parmazaan en spek, zodat de champignons lekker op smaak komen. De gevulde champignons kun je serveren als hapje of amuse, maar ook onderdeel van een tapasdiner of als voorgerecht. Serveer drie stuks op een bedje van rucola om het er extra mooi uit te laten zien!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |