Gevulde aubergines
Aubergines zijn lekker door een salade of een overschotel, maar ze smaken ook prima als je ze vult. Deze aubergines zijn heerlijk gevuld met gehakt, tomaat, rijst, feta en lekkere kruiden. Je kunt de aubergines ook vega maken door het gehakt weg te laten. Eet dit gerechtje met een Griekse salade met tomaat, feta en rode uit. Geniet van deze heerlijke maaltijd!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |