Gestoofde regenboog wortelen met honing
Zijn ze niet prachtig om te zien? Deze gestoofde regenboog wortelen met roomboter en honing? Ze zijn zo lekker en ook nog eens stunning om te zien door de mooie kleuren op je bord! Heerlijk als bijgerecht bij bijvoorbeeld gebakken aardappels en een stuk vlees. Maar deze wortelen misstaan ook zeker niet als bijgerecht op de kersttafel. Serveer ze in een mooie schaal en je hebt meteen het gevoel dat je iets heel speciaals op tafel zet.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |