Geroosterde radicchio
Vandaag een lekker bijgerecht uit onverwachte hoek. We maken namelijk geroosterde radicchio, wat echt ontzettend lekker is bij vette vis of een mooi stukje vlees. Deze mooie rode familie van de witlof is namelijk niet alleen heel erg gezond, maar ook nog eens lekker en prachtig om te zien. Je maakt het ongelovelijk simpel: radicchio, olijfolie en een beetje zout en dat gaat ongeveer een kwartiertje in de oven. Heerlijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |