Gepaneerde vis
Niet alle vis is van zichzelf even spannend van smaak. Pangasius of koolvisfilet kan bijvoorbeeld vrij saai zijn, maar met een lekker krokant paneerlaagje maak je het net allemaal wat lekkerder. Dat is gelukkig helemaal niet moeilijk om te doen. Dit paneerlaagje is trouwens ook lekker om te gebruiken om vlees te paneren, dus als je zin hebt in een zelfgepaneerd schnitzeltje dan is dit het recept voor jou!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |