Geitenkaas met rode bieten spread
Als je dit jaar uitpakt met het kerstdiner heb je niet altijd zin of tijd om veel werk te maken van de amuse. Deze geitenkaas amuse met rode bieten spread is dan zeker een aanrader. Je maakt het gemakkelijk en snel en het smaakt echt super! Zeker weten dat deze amuse in de smaak gaat vallen. Garneer het bord met pijnboompitjes en tuinkers, maak af met een streepje balsamico crème en serveer direct. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |