Gegrilde Little Gem
Ik ben dol op salades, maar alleen als het warm weer is, want als ik het koud heb, wil ik iets warms eten. Het voordeel van deze gegrilde Little Gem is dat het een warme salade is. Little Gem kan je heel goed grillen in een grillpan of op de bbq. Je ziet deze kleine kropjes sla steeds vaker in de supermarkt. De blaadjes zijn lekker mals en delicaat en daarnaast blijven deze mini kropjes vrij lang goed in de koelkast. Ik maakte er een heerlijke gegrilde salade van met Balsamicostroop en Parmezaan; veel meer heeft deze salade niet nodig.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |