Gefrituurde salie
Met gefrituurde salie kun je heel veel kanten op. Het is een perfecte smaakmaker voor herfstgerechten. En het leuke aan salie frituren is dat het een gerecht echt afmaakt wat betreft de smaak én looks. Het is heerlijk door zelfgemaakte gnocchi of bij bijvoorbeeld geroosterde pompoen. Tip: De olie waar het kruid in is gefrituurd moet je zeker niet weggooien. Het heeft een lekker smaakje. Voeg er op het laatst nog een geplet teentje knoflook bij en je hebt een kruidige olie die je weer kunt gebruiken om pompoen in te bakken of door een linzensalade te doen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |