Gebakken schol
Vaak kiezen we in de supermarkt voor bevroren tilapia en panga uit Azië en laten we onze eigen schol links liggen. Hartstikke zonde! Schol is namelijk hartstikke lekker en heel erg gezond. Smeer in met peper en zout, haal 'm door de bloem en bakken maar. Laat het vet even uit de gebakken schol uitlekken op papier en serveer 'm daarna lekker met worteltjes en gekookte aardappelen óf eet het met gesmoorde prei. Heerlijk! Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |