Gebakken havermout
Havermout is top als ontbijt, maar nu het steeds warmer begint te worden, zul je vaker kiezen voor smoothies, yoghurt of misschien zelfs wel pannenkoeken. Maar blijf je toch van van havermout? Dan is dit recept voor gebakken havermout zeker een aanrader! Maak de gebakken havermout een avondje van tevoren, zodat de smaken heerlijk kunnen intrekken. Serveer met wat kwark en rood fruit en je hebt een volwaardig ontbijt. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.Zalm met mangosalsa | |
Zomerse smoothie met banaan, a... | |
Vegetarische curry met paneer |