Frisse citroen bavarois
Toetjes, héérlijk! IJs, taartjes, mousse... yum! Als je niet heel erg van zware toetjes houdt, dan is dit een lekker recept. De bavarois is lekker fris en luchtig. Een fruitige afsluiting van een heerlijke maaltijd. Daarbij is het fijne ook nog dat het super simpel is om te maken met slechts een paar ingrediënten . Citroen, suiker, gelatine, kwark en slagroom is all you need. Je moet wel wat geduld hebben, het moet namelijk nog minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Maar dat is het zeker waard. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |