Franse appeltaart met frangipane

Franse appeltaart met frangipane


Deze Franse appeltaart ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens heel erg lekker. Een perfecte taart om bijvoorbeeld te serveren met moederdag. Niet heel moeilijk om te maken en zeker de moeite waard! Bestrijk de Franse appeltaart voor het serveren met verwarmde abrikozenjam voor een mooie glans en genieten maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Elly van der Kaaden
  • Melissa Schurer
  • Asina Khairan
  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen