Feestelijke ijstaart
Ben je gek op ijs én op taart? Top. Deze ijstaart met brownie bodem is namelijk echt hemels lekker! En ook helemaal niet zo ingewikkeld om te maken. Deze ijstaart is gemaakt met zowel vanille- als koffieijs, maar het leuke is dat je dit met allerlei soorten ijs kunt maken. Denk aan chocolade- en mangoijs bijvoorbeeld of witte chocolade met frambozen. Yum!
Bereidingstijd: 30 min | Oventijd: 15 min | Afkoelen: 60 min | Opstijven: minimaal 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |